EN ÇOK OKUNANLAR

SON YORUMLAR

  • Necati Aydınoğlu
    Bir çok markada kullandığımız motor sürücülerini sitenizde buldum, stok sorguladığımda da hemen her modelin stoğunun elinizde olduğunu öğrendim. Ayrıca kılavuzların da sitede yayınlanmış olması cihazların bağlantı aşamasında çok işimize yaradı. Kolay gelsin.
  • Hasan Aydın
    Curtis ünite lazım oldu, internette ararken bu siteye rastgeldim, her model ünite var, stok var mı dedim, aradığım modelleri stoktan hemen gönderdiler, ertesi gün elimde oldu.
  • Froklift Ustası
    Her model Curtis üniteyi uygun fiyattan bulmak mümkün. Ayrıca online satınalma olanağı mevcut ve ünitelerde satış sonrası hizmet ve teknik destek de veriyorlar. Sitede ayrıca ünitelere ait kullanma klavuzları mevcut. Teşekkürler.

Curtis Kullanım Klavuzları (Curtis Manuel)

Curtis Kullanım Klavuzları (Curtis Manuel)

MODEL NO / ÜRÜNAÇIKLAMA


Yumusak, sessiz, verimli ve uygun maliyetli hiz, tork ve fren kontrolü saglamak için tasarlanmis Power MOSFET elektronik motor hiz kontrol cihazlari.



Motor hizi ve torkunun yumusak, sessiz, uygun maliyetli kontrolünü saglamak için tasarlanmis programlanabilir seri motor kontrolörleri .


Yumusak, sessiz, verimli ve uygun maliyetli hiz, tork ve fren kontrolü saglamak için tasarlanmis Power MOSFET elektronik motor hiz kontrol cihazlari.


Kanitlanmis bir MOSFET güç bölümü ile birlikte mikroislemci tabanli mantik bölümü. 1207 serisi kontrol cihazlari verimli, uygun maliyetli ve montaji kolaydir.


Kanitlanmis bir MOSFET güç bölümü ile birlikte mikroislemci tabanli mantik bölümü. 1207A serisi kontrol cihazlari verimli, uygun maliyetli ve montaji kolaydir.


Kanitlanmis bir MOSFET güç bölümü ile birlestirilmis mikroislemci tabanli mantik bölümü 1207B denetleyiciye basit ve kompakt bir pakette yüksek güç ve gelismis özellikler sunar.


Curtis PMC 1208C elektronik DC motor hiz kontrol cihazi, hareketlilik yardimcilarinda, temizleyicilerde, süpürücülerde, AGV lerde vb. Kalici miknatisli motor uygulamalari için tasarlanmistir. Motor hizi ve torkunun yumusak, sessiz ve uygun maliyetli bir sekilde kontrol edilmesini saglar.


Yumusak, sessiz, verimli ve uygun maliyetli hiz, tork ve fren kontrolü saglamak için tasarlanmis Power MOSFET elektronik motor hiz kontrol cihazlari.


Curtis Model 1210 Motor Hiz Kontrol Cihazi, akülü araçlar için sabit miknatisli tahrik motorlarinin hassas ve yumusak kontrolünü saglar.


Curtis Model 1212 Motor Hiz Kontrol Cihazi, akülü araçlar için sabit miknatisli tahrik motorlarinin hassas ve yumusak kontrolünü saglar.


Curtis Model 1212P Motor Hiz Kontrol Cihazi, pille çalisan endüstriyel araçlar için kalici miknatisli tahrik motorlarinin verimli ve optimum kontrolünü saglar.


Kanitlanmis bir MOSFET güç bölümü ile birlikte mikroislemci tabanli mantik bölümü. 1214/1215/1219 serisi kontrolörler verimli, uygun maliyetli ve montaji kolaydir.


Curtis PMC 1231C ve 1221C motor hiz kontrol cihazlari, yoldaki elektrikli araç uygulamalari için yumusak, sessiz, verimli ve uygun maliyetli hiz kontrolü saglar. Bu kontrolörler, daha eski hiz kontrol sistemlerinde bulunmayan faydalar saglamak için Curtis PMC tarafindan öncülük edilen güç MOSFET teknolojisini kullanir.

1222 Curtis Kontrolü, mosfet, PMC, 1231C, 1221C


Curtis Model 1222, elektrikli direksiyon (EPS) sistemleri için bir AC endüksiyon motor kontrol cihazidir.

Curtis, 1223, 1233, Onarim, yenileme, yeniden olusturma, yeniden üretim, düzeltme, degistirme

1223/1233Kullanim Klavuzu


Saglam, sizdirmaz, alüminyum bir muhafaza içine yerlestirilmis gelismis, programlanabilir, mikroislemci tabanli motor hiz kontrol cihazlari. Dört kadran, tam köprü gücü çikis asamalari, kati hal motorunun geri ve tam rejeneratif fren gücü saglar. Model 1223/1233, özel endüstriyel uygulamalar için kapsamli standart özellikler sunar.

1225/1235 Curtis Denetleyicisi, 1225, 1235, regen, frenleme1225/1235Kullanim Klavuzu


Saglam, sizdirmaz, alüminyum bir muhafaza içine yerlestirilmis gelismis, programlanabilir, mikroislemci tabanli motor hiz kontrol cihazlari. Dört kadran, tam köprü gücü çikis asamalari, kati hal motorunun geri ve tam rejeneratif fren gücü saglar. Model 1225, özel endüstriyel uygulamalar için kapsamli standart özellikler sunar.


Gelismis, programlanabilir mikroislemci tabanli motor hiz kontrol cihazlari. Dört kadranli, tam köprü güç çikis asamalari, kati hal motorunun tersine çevrilmesini ve tam rejeneratif güç frenlemesini saglar. Model 1227, kapsamli standart özellikler sunar. Model 1237, özel endüstriyel uygulamalar için ek özellikler sunar.


Kalici Miknatisli Motor Hiz Kontrol Cihazlari, maksimum kullanici güvenini saglayan sorunsuz ve hassas çalisma kontrolü saglar. Model 1228, Avrupa ve ABD düzenlemelerine tamamen uygundur ve tamamen programlanabilir.


Curtis 1230 AC denetleyicisi, küçük malzeme tasima ve palet tasima makineleri, istifleyiciler, personel tasiyicilari ve süpürücüler / temizleyiciler gibi AC endüksiyon motorlari kullanan diger hafif endüstriyel araçlar için tasarlanmistir.

1234/1236/1238 Curtis Control, 1236, 1238, ac, indüksiyon, tork, regen, frenleme
1232/1234 /1236/1238


AC Indüksiyon Kontrolörü. Gelismis motor sürücü yazilimi, tam rejeneratif frenleme, sifir hiz ve tork kontrolü dahil tüm modlarda tam hiz ve tork araliklari üzerinde son derece yumusak kontrol saglar. 


Curtis Model 1238-75, araç içi çekis görevlerini yerine getiren AC endüksiyon motorlarinin kontrolünü saglar. Araç gelistiricilere yüksek maliyet, güç, performans ve islevsellik kombinasyonu sunar.


SepEx® programlanabilir kontrol cihazlari, ayri uyarilmis motorlarin sorunsuz ve kesintisiz bir sekilde rejeneratif kontrolünü saglar. Gelismis bir MOSFET güç bölümü, sofistike bir mikroislemci ile birlikte çok yüksek verim, sessiz çalisma ve düsük motor ve akü kayiplari saglar.


SepEx ™ programlanabilir kontrol cihazlari, ayri uyarilmis motorlarin sorunsuz ve kesintisiz kontrolünü saglar. Gelismis bir MOSFET güç bölümü çok yüksek verimlilik, sessiz çalisma ve düsük motor ve akü kayiplari saglar.


Pompa Sistemleri Kontrol Ünitesi, hidrolik motor ve vana kontrolünün benzersiz özelliklerine göre özel olarak tasarlanmistir. Yüksek verimlilik, sessiz çalisma, esneklik ve saglamlik için gelismis bir MOSFET güç bölümü ve gelismis mikroislemci içerir.

1254 Curtis Kontrolü, PMC, pompa

 1254Kullanim Klavuzu


Curtis PMC 1254 motor kontrolörleri, yüksek güçlü pompa motorlariyla kullanim için özel olarak tasarlanmistir. Pompa motoru kontrolü için uyarlanmis çekis motor kontrol cihazlarindan daha ince kontrol saglarlar.


Curtis PMC Model 1266 SepEx® kontrol üniteleri, ayri ayri uyarilmis motorlarin sorunsuz ve kesintisiz kontrolü için gelismis bir MOSFET güç bölümü ile programlanabilir ve mikroislemci tabanlidir.


Curtis PMC 1266 Model A / R SepEx® kontrol cihazlari, ayri ayri uyarilmis motorlarin sorunsuz ve kesintisiz kontrolü için gelismis bir MOSFET güç bölümü ile programlanabilir ve mikroislemci tabanlidir.


Curtis PMC Model 1268 SepEx ™ kontrol üniteleri, ayri ayri uyarilmis motorlarin sorunsuz ve kesintisiz kontrolü için gelismis bir MOSEFT güç bölümü ile programlanabilir ve mikroislemci tabanlidir.

1274 Curtis Denetleyicisi, PMC

1274Kullanim Klavuzu


Curtis PMC Model 1274, 
mahalle elektrikli araçlar, iki binek otomobiller ve benzer 
tasima modlari gibi Hafif Yoldaki Araçlar için idealdir .


Entegre Sistem Kontrol Cihazi, çekis ve hidrolik motor kontrolünü tek bir kompakt ünitede birlestirir. Kontrolörler, elektrikli palet tasiyicilar, telsizler, istifleyiciler, siparis toplayicilari ve diger küçük endüstriyel araçlar gibi araçlarla kullanilir.

Curtis 1307 ve 1311 Ahize, 1311-3301, programci, PMC, molex, conxall, tus takimi1307/1311 Programci


Eski : Curtis 1307 ve 1311, Curtis PMC kontrol cihazlarini programlamaniza, test etmenize ve tanilamaniza izin verir.Programci, ana denetleyici tarafindan denetleyicinin önünde bulunan modüler bir konektör üzerinden çalistirilir.Programci, 8 tuslu bir tus takimi araciligiyla çalistirilir.


Curtis Model 1310 Araç Sistem Kontrol Birimi, Curtis CAN tabanli motor kontrol cihazlari ve diger CAN açik cihazlari ile birlikte çalisir. Endüstri standardi 2 kablolu CAN-Bus teknolojisini kullanir, 1310 dogrudan dijital ve analog sinyalleri uygulamaya özel yazilimla birlestirir.

Curtis 1313 el cihazi, programci, 1311, 1313K, test cihazlari, program, teshis1313 Programci


YENI: Model 1313, Curtis programlanabilir motor kontrol cihazlarini veya kontrol sistemlerini kullanan tüm araçlar için kapsamli programlama ve sorun giderme görevlerini gerçeklestirir.


Curtis Model 1352 eXM CANbus Hidrolik Giris / Çikis Uzatma Modülü, CANopen iletisim veriyolu protokolünü kullanan herhangi bir CANbus tabanli kontrol sistemine eklenebilir. 6 ya kadar orantili hidrolik valfi kontrol etmek için basit, esnek bir yöntem saglar veya ilave dijital ve analog I / O lari bir CANbus sistemine baglamak için kullanilabilir.

DİĞER BLOGLAR



YORUMLAR

    Henüz Yorum yazılmamış.İlk yorum bırakan sen ol..!

BİR YORUM YAZ

Scroll